Conventional

 

This house could either be detached or semi-detached. The house is efficiently placed on the corner of the plot, close to the street to make maximum use of the outdoor space.

Section

Ground Floor

First Floor

Design Guideines

Granite masonry base with red painted timber above.

Timber wall painted with Swedish Falu Rödfärg

Zinc roof

Vertical windows

Glass balcony

Bare timber wall

 

Encourage Community Life

Formal front- informal back

Smaller windows facing the street -big windows facing the garden

The neighbourhood looking out for each other

Setback door

Meeting whilst coming and going.

Homes that face the sun

 
local people on a site visit to An Camas Mòr
Register interest

Register your interest

Register your interest in An Camas Mòr and make it happen!